Våre digitale kanaler

Google

Google er selve symbolet på internettmarkedsføring og fortsatt er det ingen som kan måle seg med mulighetene denne globale kjempen kan tilby. Til glede bedriftene og til stadig frustrasjon til de tradisjonelle mediene.

Aktuelle tjenester: 

Facebook

Mulighetene på Facebook blir stadig bedre og mer relevante, og kanalen er i dag mye mer enn bare jag etter likes og følgere. Facebook eier også Instagram som blir en stadig viktigere kanal for bedrifter å beherske.

Aktuelle tjenester: 

Youtube

På YouTube når du ut til mange potensielle kunder på en gang og er det nærmeste du kommer tradisjonell tv reklame på nett. Forskjellen ligger i de avanserte segmenteringene som ingen tv kanal kan skilte med.

Aktuelle tjenester: 

LinkedIn

På LinkedIn treffer du mange i B2B segmentet. Her treffer du næringslivstopper, beslutningstagere og konsulenter. Selger du produkter eller tjenester til bedriftsmarkedet skal du være på LinkedIn.

Aktuelle tjenester: 

Amedia

Eier blant annet svært mange lokalaviser og nettportaler som Nettavisen og Na24. Vi hjelper deg i gang med å annonsere på Amedia sine flater. Sjekk ut våre byråtjenester og annonse produksjon.

Aktuelle tjenester: 

Schibsted

Eier merkevarer som Finn.no, VG, Aftenposten, E24 og større lokalaviser i Bergen, Midt-Norge og Kristiansand. Foruten Finn.no må de fleste annonsekjøp gjøres direkte. Kontakt oss så hjelper vi deg i gang.

Aktuelle tjenester: 

Aller Media

Her finner du merkevarer som Dagbladet, KK, Dinside, Sol og mange flere. Mange av disse nettsidene støtter både annonsering gjennom Google Ads og egne salgskanaler. Kontakt oss så hjelper vi deg i med å komme i gang.

Aktuelle tjenester: 

Gulesider / Proff

Disse eies av selskapet Eniro. Ønsker du å annonsere på an av disse sidene kan du kontakt oss, så hjelper vi deg i gang. Vi anbefaler å se på våre Byråtjenester før du vurderer å kjøpe inn tjenester fra Eniro. 

Aktuelle tjenester: 

Flere muligheter 

Vi kan også hjelpe deg opp på flere kanaler slik som Bing, Instagram, Twitter, nisjes og temasider, blogger og andre aviser som Dagens Næringsliv, Hegnar, Finansavisen og flere. Fant du ikke det du leter etter? Husk at vi kan hjelpe deg opp på de fleste kanaler og flater.

Sjekk ut våre byråtjenester for mer informasjon