Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Innholdsproduksjon: Bli funnet og skap engasjement

Fra kun
5.990,-
Per mnd

Digea er et reklamebyrå som tar digital innholdsproduksjon på alvor. Produksjon av innhold kan for eksempel være alt fra innlegg som skrives på sosiale medier til bloggartikler og enkel videoproduksjon og bilder. Foruten å kunne produsere aktuelt innhold fungerer vi som en hjelpende hånd som som ser helheten i alle markedsaktivitetene. Vi kan ta for oss hele prosessen fra koordinering, planlegging, produksjon og publisering, samt analyse. Du kan i tillegg lese mer om vårt drifting av sosiale medier produkt, som sammen med innholdsproduksjon gir virksomheten komplett kontroll. 

For de fleste virksomheter er innholdsproduksjon en kostbar affære som involverer nyansettelser, kursing og innkjøp av dyrt utstyr. Slik trenger det ikke å være. Våre grunnleggende tjeneste begynner på kun 5.990,- per måned. Prisen dekker månedlig artikkel som kan publisert i alle kanaler, slik som blogg, sosiale medier, epost etc. Våre innholdseksperter vil i samråd med kunde sette opp et aktivitetshjul og ta for seg hele prosessen fra planlegging til intervjuer og bilder, samt koordinere de utgående aktivitetene.  Hele prosessen gjøres normalt ut over ca 5 arbeidsdager, men kan også gjøres hurtigere dersom det er behov.

Nyhet: Nå tilbyr vi dronetjenester

Innholdsproduksjon er ikke bare tekst og bilder. De siste årene har video blitt et stadig viktigere virkemiddel i kampen om kundens oppmerksomhet. Her kommer dronetjenester inn, enten det er snakk om en engasjerende video til nettsiden din, til blogg eller sosiale medier. Dronevideo er et effektivt virkemiddel for å skape oppmerksomhet og engasjement. 

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby. 

Digea har flere sertifiseringer, men er spesielt stolte av å være Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe blant annet Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Er du allerede aktiv med innholdsproduksjon? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med innholdsproduksjon

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad