Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Annonseproduksjon: Vi lager annonser som engasjerer

Fra kun
990,-
Per annonse

Digea lager effektive visuelle og animerte annonser som engasjerer og skaper oppmerksomhet. Vi produserer også videoannonser og du kan lese mer om våre tjenester innen videomarkedsføring her.  

Noen av våre pakker har inkludert basis annonseproduksjon. For eksempel er tekstannonser for bruk på søkemotoren alltid inkludert i våre Google Ads pakker. I alle andre tilfeller lager vi skreddersydde annonser som enten er statiske (bilde) eller animerte. Prisene starter på 990,- for de enkleste annonsene. 

Prosessen starter alltid med at vi finner et bilde av produktet eller det som representerer tjenesten som skal markedsføres. Så inkluderer vi pris, dersom det er aktuelt. Neste steg er å kartlegge hvilken handling som er ønsket etter at brukeren har klikket på annonsen. Til slutt vil vi ta for oss om det eksisterer spesielle farger eller grafiske elementer som går igjen i virksomhetens kommunikasjon. Ferdig annonse produseres normalt innen 2 arbeidsdager.

Driver du nettbutikk? Da bør du sjekke ut Google Ads for nettbutikker. For nettbutikker kan vi lage såkalte dynamiske annonser, altså slik at innholdet i annonsene skapes dynamisk av innholdet i nettbutikken. Smart og ikke minst økonomisk dersom man ønsker å markedsføre mange produkter direkte. Slike annonser blir for eksempel mye brukt til å nå potensielle kunder som har besøkt et produkt på nettbutikken din uten å ha kjøpt, der man bruker cookier til å følge etter kunden også etter han har forlatt siden. Dette kalles ofte remarketing eller retargeting

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby. Digea forhandler og utvikler annonsetjenester med blant annet Google, Facebook, Schibsted, Amedia og Gulesider/Proff.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Kjøper du inn tjenester fra et eller flere reklamebyråter? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med effektive annonser

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad