Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Videomarkedsføring: Nye muligheter på tvers av kanaler

Fra kun
9.990,-
Per film

Digea er et reklamebyrå som ser helheten i alle markedsaktiviteter, enten det er snakk om digitale eller tradisjonelle aktiviteter. Tross nedgang i tradisjonell tv-titting får videomarkedsføring og audiovisuell reklame stadig større plass på markedsbudsjettet. Med økt båndbredde og fokus på rikt innhold på alt fra nettsider til sosiale medier, blir nettet stadig mer interaktivt og levende. Denne utviklingen mener vi virksomhetene må følge nøye med på. Er innholdet ditt kun statisk og repetitivt drukner du fort i mengden av innholdet fra konkurrenter og privatpersoner. Her kommer videomarkedsføring inn. 

Digea lager innhold som engasjerer og får oppmerksomhet, enten det er snakk om video som skal brukes på nettsiden din, på Youtube, i annonser eller i sosiale medier. Vi leverer alt fra enkel redigering til full produksjon med avansert utstyr, droner og skuespillere/statister. Alt etter behov og budsjett. Våre flinke folk kan også dekke eventer og arrangementer og har internasjonal erfaring. Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby.

Nyhet: Nå tilbyr vi dronetjenester

Vi leverer nå engasjerende dronevideo til nettsiden din, til blogg eller sosiale medier. Dronevideo er et effektivt virkemiddel for å skape oppmerksomhet og engasjement. 

Digea forhandler annonsetjenester, inkludert interaktivt innhold med blant annet Google, Facebook, Schibsted, Amedia og Gulesider/Proff. Med Google Ads og tilleggstjenesten Youtube kan du for eksempel raskt og effektiv nå ut til tusenvis av relevante kunder med ditt audiovisuelle innhold. 

Digea har flere sertifiseringer, men er spesielt stolte av å være Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe blant annet Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Er du allerede på gang med videomarkedsføring? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med Videomarkedsføring

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad