Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Annonsere på Google med hjelp fra våre Google Ads eksperter

Fra kun
5.990,-
Per mnd

Kom i gang med å annonsere på Google, effektivt og med den riktige kompetansen. Digea er sertifisert Google Partner og leverer trygg og målrettet annonsering på Google gjennom Google Ads (tidl. kjent som Google Adwords). Vi har over 15 års erfaring med søk og alle våre konsulenter trenes og holdes oppdaterte på de siste trendene slik at du som kunde kan være sikker på at du får maksimalt igjen av annonsekronene dine.

Vi leverer Google Ads til din virksomhet fra kun 5.990,- per måned.  Prisen inkluderer oppsett, vedlikehold og optimalisering av dine kampanjer på Google samt oppsett og vedlikehold av sporingsverktøy på deres nettside. Alle annonsebudsjetter settes i felleskap.

Det er enkelt å komme i gang med å annonsere på Google. Fyll inn din epostadresse her på siden så tar vi kontakt. Driver du nettbutikk skal du sjekke ut Google Ads for nettbutikker. 

Er Google Ads nytt for deg? Sjekk ut vår guide om hvilke muligheter som ligger i Google Ads.

Digea er sertifisert Google Partner. Det betyr at du med trygghet kan kjøpe inn og annonsere på Google gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredsstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid. Til verktøyet (ekstern side).

Få en kostnadsfri helsesjekk

Er du allerede på Google Ads? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre Google Ads sertifiserte medarbeidere.  Fyll inn din epostadresse her så hjelper vi deg i gang.

Kom i gang med Google Ads

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad