Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Byråtjenester med fokus på digitale kanaler

Fra kun
9.990,-
Per år

Digea er et reklamebyrå som ser helheten i alle markedsaktiviteter, enten det er snakk om digitale eller tradisjonelle aktiviteter. Våre byråtjenester fokuserer på digitale kanaler og søker å finne optimal utnyttelse av bedriftens markedsbudsjett. La oss i fellesskap administrere markedsbudjettet slik det er utnyttes mest optimalt. Vi tar en enkel administrasjonspris avhengig av hvor stort budsjettet er, men gir samtidig 10% rabatt på de fleste av våre produkter. Denne tjenesten passer derfor best for bedrifter som kjøper flere produkter hos oss eller med et årlig markedsbudsjett på over 100.000. Jo flere produkter du samler hos oss jo mer sparer du. Er markedsbudsjettet dit mindre anbefaler vi deg å først sjekke ut våre grunnleggende tjenester på Google Ads og Nettsider.

Har du aldri latt et reklamebyrå forhandle frem gode avtaler for deg tidligere? Sjekk ut vår guide om hvordan vi jobber med å administrere et markedsbudsjettDet er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby. Digea forhandler annonsetjenester med blant annet Google, Facebook, Schibsted, Amedia og Gulesider/Proff.

Synes du det er irriterende med telefonselgere? Det er det mange som synes, derfor tilbyr vi alle byråkunder kostnadsfri håndtering av innkommende selgere av markedsføringsprodukter. Om det er noe vi mener er aktuelt vil vi gi deg beskjed, hvis ikke vil de få et klart nei og dere slipper å forholde dere til dette.

Her er noen av fordelene

10% rabatt på de fleste av våre produkter

Eksklusive tilbud, kun til våre byråkunder

Fast konsluent som administrerer markedsbudsjett og innkommende tilbud

Invitasjon til eventer og samlinger

Priseksempel:

 

    9.990,- (Pris ved årlig markedsbudsjett på 100.000)

  – 3.588,- (Årlig rabatt effekt ved kjøp av vår grunnleggende Google Ads tjeneste) *

=  6.402,- (Netto effektiv pris etter at rabatter er trukket fra)

 

* Rabatten trekkes fra faktura for den aktuelle tjeneste, ikke for byråtjenesten. 

 

Digea har flere sertifiseringer, men er spesielt stolte av å være Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe blant annet Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

 

Kom i gang med Byråtjenester

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad