Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Nettbutikk basert på Magento eller WooCommerce

Fra kun
59.990,-
Komplett

Digea leverer nettbutikk løsninger som selger med Magento eller WooCommerce fra 59.990. Prisen inkluderer basis planlegging og oppsett.

Både Magento og WooCommerce kan integreres med mange ulike betalingsløsninger blant annet Vipps, Klarna, Visa, Mastercard etc.  

Alle våre netthandel løsninger hostes på lynraske og skalerbare Amazon servere, hvor sikkerhet og oppetid står i høysetet. Alle våre løsninger leveres med en basis beskyttelse, men vi kan også levere ekstra brannmur og backup muligheter for komplett kontroll.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby. Men husk at en netthandel uten trafikk av kunder ikke blir noen suksess. Derfor bør du velge Digea da vi også forhandler annonsetjenester med blant annet Google, Facebook, Schibsted, Amedia og Gulesider/Proff. Du velger altså en leverandør som kan hjelper deg i gang med både handelsplass og potensielle kjøpeklare kunder. Les mer om Google Shopping her

 

Digea har flere sertifiseringer, men er spesielt stolte av å være Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe blant annet Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Har du allerede en nettbutikk som du vurderer å fornye? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med ny Nettbutikk

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad