Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Hosting av nettside, nettbutikk og apper på lynraske servere

Fra kun
690,-
Per mnd

Digea tilbyr lynrask hosting med suveren sikkerhet og oppetid. Alle våre hosting løsninger er basert på Amazon AWS – som er verdens største cloud leverandør. Det betyr tilgang til nesten ubegrenset med kraft og like god lokal som global dekning. Dette uavhengig om vi leverer en løsning basert på WordPress, Magento, WooCommerce eller annen skreddersøm. Våre priser starter på 690,- per måned. Dette dekker de mest grunnleggende tjenestene som for eksempel sikker hosting av en enkel WordPress side, backup og SSL sertifikater. Hosting av nettbutikk starter på 1.490,- per mnd og inkluderer blant annet automatisk backuprutiner og ekstra brannmur. Vi skreddersyr også tilbud for andre større nettsider og applikasjoner, med ekstra sikkerhetstiltak, CDN og andre servertilpasninger som kan være aktuelt for akkurat din løsning. Vår enterprise løsning starter på 1.990,- per mnd.

Vi tilbyr også beredskapløsninger skulle uhellet være ute.  Våre ansatte har bred kunnskap på sikkerhet, og har lang erfaring med bekjempe alt fra ulovlige forsøk på hacking til utpressingsforsøk og lignende. Dessverre er det slik at mange kommer til oss først når uhellet er ute. Vi skulle mye heller sett at vi fikk muligheten til å faktisk stoppe flere innbruddsforsøk, enn å bli engasjert til å redde verdier etter at skaden har skjedd. Viste du at nesten alle nettsider før eller siden blir forsøkt hacket? Våre systemer hindrer forsøk på å bryte seg inn i kunders nettsider og tekniske infrastruktur. Er du interessert i å lese mer om våre mer avanserte løsninger kan du kan lese mer om våre cloud tjenester her.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby. Vi tar sikkerhet og oppetid på alvor. Alle våre løsninger hostes på verdens største cloud leverandør Amazon AWS. Digea er registrert i Amazon sitt partner nettverk. 

Få en kostnadsfri helsesjekk

Usikker på hvor rask og sikker din nåværende hosting er? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med lynrask hosting

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad