Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Remarketing: Retargeting av potensielle kunder

Fra kun
1.990,-
Per mnd

Remarketing (eller retargeting) er et populært tilleggsprodukt til både Google Ads, Facebook Ads og LinkedIn Ads. For å bli remarketing kunde må du altså være eksisterende kunde av Digea og ha kjøpt en av de ovennevnte produktene.  

På Google bruker vi verktøy innebygget i sporingsverktøyet Google Analytics og eventuelt Google Tag Manager, som lar oss «ta opp» trafikken på nettsiden og spare de forskjellige besøkende i ulike remarketinglister som vi senere kan bruke som målgrupper i videre annonsering. Dette lar oss effektivt fange opp potensielle kunder og sørge for at de ikke glemmer deg i prosessen fra informasjonsinnhenting til at kunden faktisk kjøper det produktet eller tjenesten som tilbys. 

På facebook bruker man noe som heter Facebook Pixel. Denne og LinkedIn sin løsning fungerer på omtrent samme måte som på Google ved at det installeres en liten kode tag på nettsiden din.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her for å se hvilke muligheter vi kan tilby. 

Digea er spessielt stolte av å være  sertifisert Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredsstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Bruker du allerede Remarketing tjenester? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre Google Ads sertifiserte medarbeidere.  Fyll inn din epostadresse her så hjelper vi deg i gang.

Kom i gang med Remarketing

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad