Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Nettside for bedrift med suveren sikkerhet basert på WordPress

Fra kun
29.990,-
Komplett

Trenger du en nettside for bedrift? Digea lager og drifter nettsider som selger. Vi lager alt fra enkle men kraftfulle løsninger som passer 80% av norske bedrifters behov, til skreddersøm etter nøyaktig spesifikasjon. De fleste av våre løsninger er basert på WordPress. Gjort riktig er WordPress en både en svært sikker og  modelerbar løsning. Alle våre nettside løsninger er responsive (mobiltilpassede) og hostes på lynraske servere.

Våre løsninger, basert på WordPress, kan leveres med både flerspråklige funksjoner og kraftfulle redigeringsmuligheter ut av boksen. Hva med å kunne redigere innholdet direkte med å dra, klikke og flytte elementer akkurat der du vil uten å kunne en strofe kode? Eller hva med et brukervennlig dashboard så du kan redigere innholdet ditt uten å være redd for å ødelegge noe av designet ditt? Vi har kontroll på alle disse aspektene og med oss skal du være sikker på at du får en løsning som passer til alle ferdighetsnivåer.

Vi produserer ikke bare vanlig nettside for bedrift. Vi produserer også alt fra nettbutikker, bookingløsninger for hotell, overnatting og fasiliteter, restaurant sider og take-away løsninger, timestyrig til for eksempel konferanse og trening, samt mer avanserte intigreringer med CRM/ERP og andre styringsverktøy. Ta kontakt med oss så avklarer vi behovet sammen. Vi fokuserer på å skape enkle og funksjonelle løsninger.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby. Vi tar sikkerhet og oppetid på alvor. Alle våre løsninger hostes på verdens største cloud leverandør Amazon AWS. Digea er registrert i Amazon sitt partner nettverk. 

 


Få en kostnadsfri helsesjekk

Har du allerede en nettside du vurderer å fornye? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med nye Nettsider

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad