Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

SEO: Søkemotoromtimalisering gjort riktig

Fra kun
3.990,-
Per mnd

Digea tilbyr to løsninger innen SEO og søkemotoroptimalisering. Vår grunnleggende løsning begynner på 3.990,- per måned. Prisen dekker kontinuerlig oppfølging og analyse av selskapets organiske tilstedeværelse i søkemotoren Google. Vår avanserte seo løsninger er skreddersøm og tilbud må derfor utarbeides individuelt ut fra nettsidens størrelse og kundens forventninger. 

Med små budsjetter anbefaler vi å se på våre nettsideløsninger. Nye nettsider er grunnlegende mer søkemotorvennlige enn gamle sider. Her får du  «mye med på kjøpet», blant annet en sannsynligvis en mye mer søkemotorvennlig plattform.  Med litt større budsjetter er det mange som står med valget mellom SEO eller Google Ads. Vi sier at begge deler er viktig! Men igjen, med mindre budsjetter så bør en helst velge Google Ads først. Hvorfor? Jo grunnen er enkel, de aller fleste responderer og utnytter potensialet godt kun med Google Ads og gode nettsider. Data vi samler inn i løpet av kampanjene i Google Ads kan også gi verdifull informasjon som senere kan brukes på søkemotoroptimalisering. Derfor anbefaler vi generelt denne rekkefølgen.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby.

Digea har flere sertifiseringer, men er spesielt stolte av å være Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe blant annet Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Lurer du på om din nettside er søkemotorvennlig? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder.  Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med SEO

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad