Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Konverteringsoptimalisering av eksisterende sider

Fra kun
1.990,-
Per landingsside

Digea gjør det enkelt å komme i gang med konverteringsoptimailisering, hvor vi setter inn salgsfremmende eller for eksempel kontaktfremmende tiltak hvor formålet er at kunden skal kontakte deg. Målet er at nettsiden din, altså «butikken» din skal fremstå mer tiltrekkende og at vi dermed skal kunne få bedre resultater av den eksisterende trafikken, altså «kundene» som allerede besøker nettstedet ditt. Konverteringsoptimailisering er like relevant for et nettsted som selger tjenester som produkter og du trenger ikke ha nettbutikk for å kunne tjene godt på slike tiltak. Prisen på tjenesten vil variere ut ifra behov og arbeidsmengde. Våre veiledende priser er imidlertid 1.990,- per landingsside, altså per side på nettsiden din som skal optimaliseres. Dersom det er behov for ytterligere implementeringen eller endringer av analyseverktøy kan det tilkomme ekstra kostnad. Se priseksempel under.

Måten vi jobber på er at vi først gjør en obligatorisk gjennomgang av nettsidens analyse og sporingsverktøy. Dersom ikke riktig sporingsmuligheter er på plass blir det veldig vanskelig å måle resultatene av det vi gjør. Denne tjenesten er en engangsjobb. Neste steg er å gjøre eventuelle endringer eller implementering av nødvendige verktøy. Neste punkt er forslag til endringer av tekst, struktur og innhold på selve landingssiden som skal optimaliseres. Normalt gjør kunden eller nettsideleverandør dette selv etter våre anbefalalinger. Dersom dette ikke er mulig eller ønskelig så stiller vi med hjelp. Siste steg er å få på plass eventuelle siste implementeringer. Dette kan for eksempel være et kontaktskjema. Også her kan vi stille med resurser. Som en bonus vil vi også kunne gi tips og råd på hvordan dere kan benytte dere av andre relevante tiltak som for eksempel Remarketing som kan virke salgs eller kontakt triggende på eksisterende trafikk til deres nettside.

Hva kan du forvente av resultater? Jo mer relevant trafikk du har på nettsiden din, jo mer kan du forvente å få tilbake på slike tiltak. Veldig generelt sier vi at salg = volum av relevant trafikk x nettsidens salgbarhet. Eksempelvis kan vi si at vi forventer å få 10 salg per dag om vi daglig mottar 100 potensielle kunder inn på landingssiden per dag og nettsidens salgbarhet er 10%, altså at vi klarer å konvertere 10% av besøkende til salg. Klarer vi å øke salgbarheten til 15% vil du altså se 15 salg per dag, kontra 10.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll ut skjema på siden så tar vi kontakt. Usikker på om du heller skal investere i nye nettsider? Les mer om våre nettside løsninger her.

Digea har flere sertifiseringer, men er spesielt stolte av å være Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe blant annet Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk
Lurer du på hvor salgbar dine eksisterende sider er? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre digitale hoder. Fyll inn din epostadresse her så tar vi kontakt og hjelper deg i gang.

Kom i gang med optimaliseringen

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad