Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Google Shopping: Google Ads for Nettbutikk

Fra kun
4.990,-
Per mnd

Google Shopping annonser er de eneste annonsene på søkemotoren Google som tillate bruk av produktbilder. Google Shopping er et populært tilleggsprodukt til Google AdsFor å bli Google Shopping kunde hos oss må du altså være eksisterende kunde av Digea og ha kjøpt det ovennevnte produktet. Dette tilleggsproduktet koster fra kun 4.990,- per mnd. Er du ny kunde fyller du ut skjema her på siden.

De fleste nettbutikkløsninger har i dag støtte for Google Shopping. Produktet går ut på at nettbutikken automatisk sender data til Google sine servere når nettbutikken for eksempel begynner å selge et nytt produkt eller at varebeholdningen eller prisen på produktene forandrer seg. Slik får Google til enhver tid et overblikksbilde på vareutvalg, priser og tilgjengelighet. Denne informasjonen kan vi da bruke til å lage annonser som vi kan vise på på både søkemotoren, men også bruke til å lage dynamiske displayannonser.

Det er enkelt å komme i gang. Fyll inn din epostadresse her for å se hvilke muligheter vi kan tilby. 

Digea er stolte av å være sertifisert Google Partner. Det betyr at du kan kjøpe Google sine reklametjenester gjennom oss. Sertifiseringen betyr at vår virksomhet tilfredsstiller strenge krav for kvalitet, leveranse og at våre ansatte er oppdaterte og sertifiserte på aktuelle produkter til enhver tid.

Få en kostnadsfri helsesjekk

Bruker du allerede Google Shopping? Få en kostnadsfri helsesjekk av en av våre Google Ads sertifiserte medarbeidere.  Fyll inn din epostadresse her så hjelper vi deg i gang.

Kom i gang med Google Shopping

Mine ønsker

Med  fra Sandefjord
Netthandelens hovedstad