Innhold som engasjerer                 Nettsider som selger                 Trafikk med relevans

Black Friday – Nå kan også bedrifter gjøre kanonkjøp

Opptil
50%
rabatt

Fantastiske 25 % på komplett nettsidepakke – Spar 7.980,-

Vær rask

Nettside basert på WordPress med enkelt, funksjonelt og responsivt design tilpasset virksomheten din. En ekstra sikkerhetspakke er inkludert i denne løsningen så du kan være sikker på at nettsiden er trygg og tilgjengelig for dine kunder til enhver tid. I denne pakken inkluderer vi også en grundig hastighetsoptimalisering slik at du får lynraske sider som laster på et blunk. Løsningen inkluderer også nyhets/bloggside og kontaktskjema. Alle våre løsninger er grunnleggende søkemotorvennlige. 

Førpris 31.920,- | Black Friday pris: 23.940,- eks. mva

Vilkår: Tilbudet gjelder til mandag 2.12 eller så lenge vi har kapasitet. Tilbudet inkluderer opp til 10 landingssider utformet. Flere kan enkelt legges opp senere. Vi leverer lynrask og sikker hosting fra 439/mnd.

Hele 30% avslag på Google Ads pakke – Spar 10.890,-

Vi tar oss av alt med Google Ads i 12 mnd. Gjelder både for overtagelse av eksisterende eller komplett ny utforming av nye kampanjer for deres virksomhet. Vi tar oss av alt fra tekstannonser til utforming av søkeord, optimalisering, overvåkning og rapportering. Våre ansatte har over 15 års erfaring med Google Ads (tidl. Google Adwords) og vi er sertifisert Google Partner.

Førpris 35.880 | Black Friday pris: 24.990,- eks. mva 

Vilkår: Tilbudet gjelder til mandag 2.12. Tillegg for Google Shopping, videoannonsering, utforming av grafiske annonser, remarketing og budsjetter over 10.000 per mnd. Faktureres på forskudd for hele perioden.

Svimlende 50% avslag på produksjon av animerte annonser

Skap engasjement og tiltrekk deg kunder med lekre og animerte html eller amp annonser. Digea lager effektive visuelle og animerte annonser som engasjerer og skaper oppmerksomhet. Dette unike tilbudet er aktuelt for alle som annonserer gjennom Google Ads. 

Førpris 2.990,- | Black Friday pris: 1.490,- eks. mva

Vilkår: Tilbudet gjelder til mandag 2.12. Pris per annonse som utformes.

Bestilling

Vennligst bekreft

Få 20% avslag på ny nettbutikk. Rabatten gjelder alle nettbutikk løsninger!

NB: Vær rask, dette tilbudet har begrenset med plasser!

Kom 2020 i møte med en flunkende ny nettbutikk basert på WooCommerce eller Magento. Tilbudet gjelder alle våre nettbutikkløsninger. På grunn av kapasitetsberensninger har vi begrenset med plasser. Både Magento og WooCommerce kan integreres med mange ulike betalingsløsninger blant annet Vipps, Klarna, Visa, Mastercard etc.  Alle våre netthandel løsninger hostes på lynraske og skalerbare Amazon servere, hvor sikkerhet og oppetid står i høysetet. Alle våre løsninger leveres med en basis beskyttelse, men vi kan også levere ekstra brannmur og backup muligheter for komplett kontroll.

Vi har ikke flere nettbutikkplasser tilgjengelig

Vilkår: Tilbudet gjelder til fredag 29.11 eller så lenge vi har kapasitet.